Sterk in installatiewerk

Installatietechniek

 

 

Sanitair voor huur- en koopwoningen

Warm water, comfort en de nieuwste systemen als het gaat om duurzaamheid en waterbesparing: sanitair. Veel van ons installatiewerk gaat zorgvuldig verborgen in vloeren, wanden en bodem. We genieten daarom extra van deze finishing touch. Wij doen ons uiterste best het sanitair perfect verzorgd af te leveren en streven naar 0 opleverpunten. Want de schaal van de projecten mag soms groot zijn, wij blijven het detail zien.

 

Ontzorgen van opdrachtgever

Bosmans ontzorgt u als opdrachtgever als het gaat om de begeleiding van sanitairkeuze binnen projecten. Wij bieden u meerdere varianten in kopers- of huurdersbegeleiding.  Bij ons treft uw koper of huurder een vriendelijk contactpersoon,  een overzichtelijke offerte en duidelijke keuzemogelijkheden. Wij beschouwen de toekomstige bewoners van uw project als onze persoonlijke klanten en doen ons uiterste best tegemoet te komen aan iedere  individuele wens. 
 

Aangepast sanitair

Bosmans levert en monteert ook aangepast sanitair. U kiest uit een uitgebreide collectie eigentijds en ergonomisch sanitair, verhoogde of aangepaste toiletten, wastafels, aangepaste douches en ergonomische kranen.