Wat is nou Echt Bosmans?

Echt Bosmans

Durven inspelen op ontwikkelingen, bereid om te veranderen, bijschaven en je verdiepen in het beheersen van bouwprocessen. Bosmans bouwde hiervoor een duidelijke structuur en logistiek.

80+ jaar ervaring

Doelmatige keuzes kunnen maken.

Eindklantgericht

Uw bedrijf en de eindklant staan bij ons centraal.

Projectmatig werken

Gestructureerd en georganiseerd te werk gaan.

Quotations

Met ons advies, gestoeld op 75 jaar kennis en ervaring, worden doelmatige keuzes gemaakt en kosten bespaard.

Quotations closing

Bosmans wordt graag vroeg bij uw project betrokken. Met ons advies, gestoeld op 75 jaar kennis en ervaring, worden doelmatige keuzes gemaakt en kosten bespaard. Onze bedrijfstak heeft traditioneel een afwachtende houding, ingegeven door de plek die onze branche heeft: achterin de rij. Bosmans heeft heel bewust gekozen voor een pro-actieve houding. Mee- en vooruitdenken en het ontzorgen van de klant staan bij ons centraal.

Bij de keus voor installatiewerk is het immers belangrijk rekening te houden met gezondheidsaspecten en de financiële consequenties van beheersonderhoud voor de latere gebouw- of woningeigenaar. Maar ook duurzaamheid, in de vorm van water- en energiebesparende maatregelen, krijgt onze volle aandacht.

Ons verhaal

Installatiebedrijf Bosmans in Oss is gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw. Als W-installateur zijn we sterk in projecten, terwijl we de wensen van de individuele bewoner of gebruiker niet uit het oog verliezen. Qua organisatie, automatisering en slagkracht zijn we ingericht op de toekomst.

CONTACT