Bekijk de installatie techniek waar Bosmans-Oss thuis in is

01. Aanpak

Van start tot oplevering

Van start tot oplevering, de installateur & loodgieter is van het prilste begin tot in de laatste fase bij een bouwproject betrokken. Van riolering, water- en gasleiding, CV en ventilatie tot brandbestrijding en sanitair. Dat geeft ons een bijzondere positie die wij op alle niveaus binnen onze organisatie verantwoordelijk invullen.

02. Service

Ontzorgen van de klant

Bosmans kiest bewust voor een pro-actieve houding en zit graag vroeg met u om tafel. Mee- en vooruitdenken en het ontzorgen van de klant staan voor ons centraal. Dat uit zich in uitgebreid advies in duurzaamheid, energiebesparing, kostenbeheersing en toekomstig beheersonderhoud, maar ook in een gestructureerde werkwijze met onder andere Building Information Modeling en een servicegerichte kopersbegeleiding.

Onze installatietechniek

Ons verhaal

Installatiebedrijf Bosmans in Oss is gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw. Als W-installateur zijn we sterk in projecten, terwijl we de wensen van de individuele bewoner of gebruiker niet uit het oog verliezen. Qua organisatie, automatisering en slagkracht zijn we ingericht op de toekomst.

CONTACT