Bosmans-Oss loopt voor met innovatieve technologie

01. Werken in 3D (BIM)

Werken in 3D (BIM)

Bosmans werkt met Building Information Modeling (BIM). Het systeem staat voor een gestructureerde informatie-uitwisseling tussen alle partijen binnen een bouwproject. Ook het werken met driedimensionale software is onderdeel van de werkwijze. De verschillende partners in het project maken eenvoudig aanpassingen in het ontwerp voor wat betreft hun aandeel in de werkzaamheden en het is direct inzichtelijk wat dat voor de ander betekent én voor het totale project. Building Information Modeling past binnen lean bouwen en ketenintegratie.

02. Ketenintegratie

Ketenintegratie

Met ketenintegratie denken we voorbij het actuele project, in een structurele vorm van samenwerking. Dit nieuwe werken vergt verantwoordelijkheid nemen, anticiperen en flexibel reageren op veranderende situaties, en dat op alle niveaus; van management tot uitvoerder en monteur. Je moet bereid zijn zaken op elkaar af te stemmen en het geduld opbrengen om met elkaar in een leercurve terecht te komen. Ketenintegratie is een middel, geen doel op zich. Bosmans heeft ervaring met verschillende werkmethoden. Door onze gestructureerde werkwijze kunnen we snel schakelen.

03. Energie & Duurzaamheid

Energie & Duurzaamheid

Water en warmte. In onze bedrijfstak nemen de mogelijkheden tot het besparen op energiekosten ieder jaar toe. Warmteterugwinning en waterbesparende methoden, zoals waterbesparende kranen en centrale verwarming gekoppeld aan zonneboilers, zijn voorbeelden. We gaan graag met u om de tafel om op alle aspecten van uw project de energiezuinige en duurzame kant te zoeken.

Ons verhaal

Installatiebedrijf Bosmans in Oss is gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw. Als W-installateur zijn we sterk in projecten, terwijl we de wensen van de individuele bewoner of gebruiker niet uit het oog verliezen. Qua organisatie, automatisering en slagkracht zijn we ingericht op de toekomst.

CONTACT